28 de gener del 2009

INICI DE LA COMISSIÓ DE FESTES

Inici de la Comissió de Festes de Sentmenat.

Ahir va tenir lloc a la Sala Ecus la primera reunió informativa sobre la constitució de la comissió de Festes de Sentmenat.

Com ja se sap la finalitat de la mateixa és obrir la participació a tothom qui ho vulgui per corresponsabilitzar-se en alguns aspectes de les festes que organitza l'Ajuntament de Sentmenat.

Va començar l'acte la Sra. Núria Colomé, Alcaldessa de Sentmenat, explicant quin ha estat el procés seguit per arribar, ara ,a la concreció de la creació de la Comissió de Festes , ressaltant l'assessorament de la Diputació de Barcelona que ha indicat quina podria ser la proposta metodològica per la constitució i funcionament de la Comissió de Festes.

A continuació la tècnica de Festes de l'Ajuntament va comentar els criteris recomanats per la Diputació de Barcelona amb indicació del nombre aconsellable de participants i altres aspectes del seu funcionament.

Amb un torn obert de preguntes que foren degudament comentades , es tancà la primera reunió de la constitució de la Comissió de Festes de Sentmenat.

En acabar la reunió les persones interessades deixaren les seves dades de contacte a fi que , passades unes dues setmanes, poder ja amb la gent inscrita donar les primeres passes de la Comissió.

Durant un període de temps prudencial restarà encara obert el termini d'inscripció a la comissió .

També qui vulgui conèixer o ampliar la informació donada a la reunió d'ahir pot adreçar-se a l'oficina d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament.

Si hi teniu interès , participeu-hi.

Sentmenat Festiu es mou.
Participem-hi.

Pedra Santa -Sentmenat-28/01/2009