10 de setembre del 2008

11 de Setembre a Sentmenat



Efectivament, ja hi tornem a ser.

Un any més caldrà que espolsaguem els vells llibres d'història per recordar que des d'aquella data 11 de setembre de 1714, i malgrat els avenços , el nostre poble , el nostre país, la nostra nació han estat sistemàticament anul.lades per tal que nosaltres i la nostra terra estiguem sotmesos als foranis.

Hi ha qui creu que en aquests temps que corren estem molt bé i d'altres creiem que , encara ens queda un llarg i feixuc camí per recòrrer.

Siguem optimistes , malgrat tot.

Som una Nació que busca exercir plenament els seus drets en un marc de pau i del respecte al dret internacional.

No cal dir que en el context de l'estat espanyol es fa molt difícil.Solament hem de veure tota la mofa que estem sufrint amb l'incompliment del darrer Estatut d'Autonomia de Catalunya.

Aprofitem aquesta diada per recordar i aprofondir en el coneixement de la nostra història perquè , també, tothom que visqui a Catalunya amb independència del seu lloc d'origen, conegui de les lluites i també de les derrotes del nostre poble per tal de defensar i mantenir les nostres institucions i els nostres símbols , destacant-ne d'entre d'ells : LA SENYERA.





SORTIM DEMÀ AL CARRER A CELEBRAR LA FESTA NACIONAL DE L'ONZE DE SETEMBRE , participant en els actes organitzats per l'Ajuntament de Sentmenat.

PENGEM també SENYERES I DOMASSOS A LES FINESTRES I BALCONS.

VISCA SENTMENAT
VISCA CATALUNYA

Pedra Santa-Sentmenat-10.09.2008
FEM CULTURA.FEM POBLE.FEM PAÍS