3 de setembre de 2008

BONA FESTA MAJOR


CMENAT
US DESITJA
BONA FESTA MAJOR 2008
Com sempre, podreu trobar la programació de tota la Festa Major al web del consistori :

http://www.ajsentmenat.es/

Aquest any, com a novetat complementària a la pròpia Festa Major de Sentmenat, Ràdio Sentmenat emetrà alguns actes de la mateixa en directe i també tot un seguit de reportatges sobre aspectes de la Festa Major. Cal dir que aquelles persones que per raons especials no puguin seguir en directe o de manera presencial els actes de la Festa Major ho podran fer a través de Ràdio Sentmenat , per internet a :

http://www.radiosentmenat.com/

o bé al dial 106.4 de FM i, bàsicament ,a la zona de sintonització de Sentmenat.


"Arriben les Barrakes de Sentmenat, el 5-6-7 de setembre de 2008
Dimecres, 27 d'agost de 2008 a les 15:00
Informa: Joan Espectacles i Esports
Ja està tot a punt per a una nova edició de les Barrakes de Sentmenat, que el proper divendres 5 de setembre a les 11 de la nit obrirà, com cada any, les portes del Pavelló municipal de Can Sorts per oferir els millors concerts de grups del poble i grups foranis. Com cada any, el primer cap de setmana de setembre, quan ja tothom ha tornat de les vacances i comença a preparar la tornada a l'estudi o a la feina, les Barrakes de Sentmenat compleixen fidels amb el seu públic. Enguany ens trobem davant de la 9a edició d'un petit festival que s'ha fet un lloc i un nom entre els festivals musicals de finals d'estiu, i que en aquesta edició creix un dia més, passant de dues a tres nits de música. El festival obrirà també les portes el diumenge a les nou del vespre amb una forta aposta pels grups locals aprofitant que el dilluns és festa al poble.

Les Barrakes de Sentmenat són un acte lúdic i festiu que ha permès l'autogestió de diferents entitats del poble, que enguany en seran més que la passada edició, i l'oportunitat per a tots aquells grups novells i grups consolidats d'àmbit local, a pujar a un escenari, i així, amb un petit impuls, ajudar-los a tirar endavant amb el seu projecte musical. Per tal d'aconseguir un ressò més ampli, els grups locals actuen acompanyats de formacions musicals d'arreu del territori amb un reconeixement i una experiència professional que ha ajudat als primers a tenir un públic assegurat durant la seva actuació.

Enguany, el cartell l'encapçalen els valencians Obrint Pas, que tocaran divendres juntament amb els mallorquins Oprimits. Els acompanyaran els locals Progeria i El Krit. Dissabte destaca l'actuació dels maresmencs Skafam i Los Draps, de La Franja de Ponent, amb els santmenatencs Red Line i els rodats Muskaria. Diumenge serà el dia dels grups locals amb Rap-Tors, No Fucking Name, Guanta Sound System, Tinglao i Caracola. Aquestes dues darreres bandes demostren que el llistó dels grups locals és cada vegada més alt.

Totes aquestes bandes se sumen al llistat de grups de renom que en tot aquest temps han trepitjat l'escenari de Sentmenat, com ara La Troba Kung-Fu, Skalariak, Obrint Pas (que ja havia vingut 6 anys enrere), Mesclat, Gertrudis, Cheb Balowski, La Carrau, Su Ta Gar, The Kinki Coocoo's, Pirat's Sound Sistema, Cesk Freixas o Jaleo Real entre d'altres.

El festival és organitzat per l'Ajuntament de Sentmenat com a activitat destacada de la festa major del poble, i produït per Capicua Produccions, que compta també amb el suport del diari local Sentmenat.com i el diari digital juvenil Racó Català. L'entrada serà com sempre totalment gratuïta i les barres oferiran menjar i begudes a preus populars.

Al web de les Barrakes 2008 hi podeu trobar tot d'informació útil per als qui vulguin assistir, com ara diverses maneres d'arribar-hi, transports disponibles, el cartell d'aquesta i d'altres edicions, i molta més informació sobre aquesta ja tradicional festa vallesana."

Com sempre fem, nosaltres des de CMENAT recomanem, de manera especial, que no us perdeu les barrakes 2008 ni tampoc ni de cap de les maneres que us deixeu perdre els grups locals que són "una passada".

LA FESTA MAJOR JA HA ARRIBAT.
GAUDIM-LA.

VISCA LA FESTA MAJOR DE SENTMENAT.

Pedra Santa -Sentmenat- 03.12.2008.