30 d’abril del 2009

Primer de Maig


PRIMER DE MAIG . LA FESTA DEL TREBALL
**************************************************
Us podeu preguntar per què he posat el logo del sindicat de CCOO en color negre. La resposta és ben senzilla , per a mi és una mica el color que té el futur la classe treballadora i també el de les capes populars, després de la castàstrofe mundial que ha provocat la permissivitat i la golafreria del capital internacional.
***************************************
Resulta que no passa res.
Doncs sí que passa .
Resulta que ,quan les vaques són grasses , els sectors immobiliaris i financers s'afarten d'obtenir guanys espectaculars , sense valorar si es generen bombolles o riscos que poden acabar provocant grans perjudicis a escala mundial.
Diuen que no passa res.
Doncs sí que passa.
Com a conseqüència d'aquest desgavell financer mundial , moltes empreses hauran de tancar, molts treballadors i treballadores es quedaran a l'atur , tot el sistema de l'estat del benestar quedarà greument modificat i la majoria de la classe treballadora i de les capes populars en sofriran els seus efectes negatius .
De rebot , totes les relacions laborals anteriors a l'actual situació quedarà, unilateralment, qüestionada amb la pretensió d'anul.lar la legítima representació i la defensa dels interessos de la classe treballadora.
Us animo a consultar aquests enllaços relacionats :
A Sentmenat , com cada any, arrossada al Pavelló Primer de Maig .
*******************************
VISCA EL PRIMER DE MAIG.
VISCA LA CLASSE TREBALLADORA.
*************************************
Participem, activament, als actes del Primer de Maig .
Sentmenat, 30.04.2009

1 comentari:

zoilolobo ha dit...

Estoy del todo de acuerdo con tus contundentes argumentos, Isidre.
Bona sort.