22 d’abril de 2011

Sant Jordi a Sentmenat


La parada de la Societat Coral amb la Conxi i en Jaume pel Sant Jordi de l'any passat.
****

Bon dia.


Avui fa un dia una mica rúfol i diuen que, aviat, vindrà la pluja .


Esperem que demà, dia de Sant Jordi aguanti , que faci sol i que ens permeti fer la celebració de Sant Jordi a la plaça de la vila de Sentmenat.

Sabem que hi tindrem les paradetes de llibres i de roses , que de ben segur ens oferiran els partits polítics que, enguany, seran molt concurregudes donat que, el dia 22 de mes vinent , hi ha les eleccions municipals. L'acompanyament massiu de les puntaires, vingudes d'axí i d'allà del nostre Vallès, farà goig de veure.


En cas de pluja, ja sabeu que a Sentmenat, sempre tenim a mà, i ben proper a la plaça, el renovat pavelló de primer de maig , que ja hores d'ara aixopluga els gegants de Sentmenat que estan a l'espera de la diada per fer presència festiva pel dia de Sant Jordi.

Si voleu + informació, us recomanem: http://www.sentmenat.cat/public/agenda/Parades_de_llibres_i_roses_de_Sant_Jordi_2011/

http://santjordi2011.santjordi.omnium.cat/www/santjordi/santjordi2011/ca

http://caballe.cat/wp/recomanacions-de-llibres-per-a-sant-jordi-2011/

Ja sabeu que per Sant Jordi, ultra celebrar el dia internacional del llibre, també és el dia de la rosa, com a símbol d'estimació i d'afecte vers la persona o persones estimades.

Tots dos símbols, el llibre i la rosa, s'han convertit en un bon pretext per lliurar-los a les persones estimades , els quals, i conjuntament amb la festivitat de Patró de Catalunya, fan que, arreu, aflori i es promocioni la cultura catalana.

Us recomanem que

PENGEU senyeres i domassos als balcons i finestres de casa vostra.

Per Sant Jordi a Sentmenat, pel matí, tothom a la plaça de la Vila.Pedra Santa -Sentmenat- 22 d'abril de 2011.