9 de juny de 2010

INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

Arran del reportatge a Tv-3: Adéu Espanya ? .....

Si no l'heu vist, podeu fer-ho, ara :
http://www.tv3.cat/videos/2935290/Adeu-Espanya
....som moltes les persones que constatem que les coses han arribat a un punt, que, potser, ens hem de plantejar la manera de com es pot afrontar una possibilitat real i democràtica de dur a terme tot el procediment que possibiliti que el poble català decideixi si Catalunya vol ser independent .

És possible una Catalunya independent ?

http://www.youtube.com/watch?v=AHRgyJhg9KA

Nosaltres, ja ho coneixeu, estem a favor de tots els processos democràtics que possibilitin la llibertat de tots els pobles del món.
La Història de Catalunya, com a nació i com a poble, és mil·lenària.

Si bé, actualment, no som un poble lliure .

Això pot acabar-se, ben aviat, si decidim consultar-nos, , democràticament, quina és la nostra voluntat i s'obté un resultat, majoritàriament, favorable.
És per això, que donem suport a tot el moviment democràtic , endegat per entitats i associacions diverses i populars, que han iniciat un procés de consultes, populars i democràtiques, sobre la independència de Catalunya.


Com podeu veure als enllaços anteriors s'ha presentat al Parlament de Catalunya una iniciativa popular per efectuar un referèndum sobre la independència de Catalunya, a la qual , hi donem tot el nostre suport.

Ja s'acosta.

Pedra Santa -Sentmenat-9 de juny de 2010