28 de desembre del 2008

ELS REIS DE PEDRA SANTA SÓN DE SABADELL


ELS REIS MAGS ARRIBEN A PEDRA SANTA PER PRIMER COP A LA HISTÒRIA.
Avui, dia que, a Sentmenat-Centre, es fa la recollida de cartes pels patges i ambaixadors dels Reis d'Orient a la plaça de laVila a partir de les onze del matí, a Pedra Santa , hem rebut a tots els domicilis ,i fins i tot potser en algun DOMICILI de Can Canyameres, un comunicat signat per la nova dijunta de l'Associació de Pedra Santa , amb el següent text :
AQUEST ANY DEGUT A LA CRISI ECONÒMICA GLOBAL I PER TAL D'ESTALVIAR COMBUSTIBLE ES FA SABER A TOTA A CIUTADANIA DE PEDRA SANTA I RODAL QUE :
++SES MAJESTATS, ELS REIS D'ORIENT , PASSARAN A LA MATEIXA HORA QUE HO FACIN PER -SENTMENAT CENTRE- AMB EL SEGÜENT RECORREGUT:
TOTS ELS CARRERS DE LA URBANITZACIÓ , AMB SORTIDA DES DEL BAR DE PEDRA SANTA .
L'AVINGUDA DE SES MAJESTATS SERÀ PER HELICÒPTER AL CAMP POLISPORTIU DE PEDRA SANTA.
Fonts normalment ben informades afirmem que ses Majestats vindran directament des de Sabadell i que , per qui pertoca, s'ha subvencionat la despesa del combustible de Helicòpter.
No sabem si aquesta acció pot ser un primer pas per aconseguir la diferenciació de Pedra Santa de la resta del municipi.
Pedra Santa 28.12.2008
N.B. Sònia de Can Canyemeres ens ha enviat el següent correu :
"Recibida la noticia de los reyes en Pedrasanta nos hemos reunido de urgencia la junta de Can Canyameres. Ya sabeis por el pique entre las dos urbanizaciones ;-) Hemos decidido, que para no ser menos, pondremos una limousine a disposicion de sus Majestades los Reyes Magos de Oriente para que el reparto de los regalos sea mas agradable. Aprovechamos la ocasión para repetir nuestro interes en colaborar con la nueva junta de Pedrasanta ;-).
Ahhhhhhhhhhhh Feliz dia!!!!Saludos Sonia. "

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig que no sentiu la crisi.
Enhorabona!